AFVALINZAMELING

Afvalinzameling

Raamovereenkomst afvalinzameling

Uit de resultaten van de enquête “besparing op energiegebruik en afval” is gebleken dat een groot aantal ondernemers belangstelling heeft voor collectieve afvalinzameling.

Samenwerking met Cyclus NV

De VvE gouwe Park heeft speciaal voor haar leden en de ondernemers op Gouwe Park een raamovereenkomst afvalinzameling afgesloten. Op basis van prijs, kwaliteit en service is een overeenkomst afgesloten met Cyclus N.V.. Cyclus gaat zich medio 2015 op Gouwe Park vestigen.

Ondergrondse containers voor algemeen gebruik

Op een geschikte locatie op het bedrijventerrein worden ondergrondse afvalcontainers voor restafval, papier en kunststof geplaatst. Alle ondernemers kunnen d.m.v. een pasjessysteem gebruik maken van deze containers. Op dit moment wordt onderzocht of de ondergrondse afvalcontainers geplaatst kunnen worden ter hoogte van de oude entree van het bedrijventerrein. De planning en definitieve locatie worden z.s.m. bekend gemaakt.

Ondergrondse containers voor uw bedrijf of bedrijfsverzamelgebouw

Ook op uw eigen buitenterrein kunnen ondergrondse afvalcontainers worden geplaatst. De ondergrondse containers zijn inclusief of exclusief een pasjessysteem verkrijgbaar. Ook is het mogelijk deze containers te leasen. Tip: Uiteraard is het ook mogelijk om gezamenlijk met uw buurman/buren gebruik te maken van één ondergrondse container.

(Rol-)containers voor restafval, papier en kunststof

Cyclus kan ook (rol-)containers op maat op uw buitenterrein plaatsen en ledigen. De container(s) zal wekelijks (52 keer per jaar) worden geledigd. Cyclus rekent geen kosten voor plaatsing of vervanging van de containers.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere type en inhoud containers te huren, zoals perscontainers, afzetbakken met en zonder bovenklep. Afhankelijk van de grootte en het soort afval kan Cyclus een aanbieding doen.

Meer informatie, voorwaarden en tarieven van de ondergrondse containers of (rol-)containers staan in de raamovereenkomst “afvalinzameling”. De raamovereenkomst staat op de beveiligde pagina van de website.

Download hier de informatie-leaflet.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

© 2021 Auteursrecht - VvE Gouwe Park | Design door Studio Carpe Diem