VERZEKERINGSPAKKET

Verzekeringspakket

Bedrijventerrein Gouwe Park heeft het predicaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Verder is op Gouwe Park een hoog veiligheidsniveau gerealiseerd door  de elektrische schuifpoort bij de hoofdentree, het collectieve camerabewakingsysteem en het live uitkijken van de camerabeelden.  Daarnaast hebben veel ondernemers veiligheidsmaatregelen getroffen voor hun pand en het buitenterrein.

Kostenbesparing op de verzekeringspremie via Rabobank Hollandse IJssel

Door dit veiligheidsniveau en het KVO-certificaat komen de ondernemers in aanmerking voor korting op verzekeringen. Specifiek voor Gouwe Park is een raamovereenkomst afgesloten met Interpolis/Rabobank Hollandse IJssel.

Download  het KVO-certificaat voor uw verzekeringsvoordeel!

Voordelen verzekeringspakket Interpolis/Rabobank en KVO!

  • Profiteer van 15% korting op de jaarpremie voor verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsstagnatie.
  • Tot 10% premieteruggave op deze verzekeringen voor de ondernemersvereniging op basis van het collectieve schadeverloop op uw bedrijventerrein.
  • Gratis technische inspectie door Interpolis met oplevering van een beveiligingsplan, afgestemd op uw bedrijf.

Indien u nog gaat bouwen, kunt u van Interpolis een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen, rekening houdend met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

 Waarom kiezen voor de Bedrijven Compact Polis van Interpolis?

De Bedrijven Compact Polis is een pakket met zeven schadeverzekeringen: Gebouwen, Bedrijfsmiddelen, Bedrijfsstagnatie, Verkeer, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieu. U stelt zelf een pakket samen van de verzekeringen die ú belangrijk vindt.

  • De voordelen van de Bedrijven Compact Polis op een rij:
  • De Interpolis Bedrijven Compact Polis is speciaal ontwikkeld voor ondernemers.
  • Hoe meer verzekeringen u op de Interpolis Bedrijven Compact Polis onderbrengt, hoe hoger de korting op uw totale premie. De korting kan zelfs oplopen tot 12% per jaar.
  • In geval van schade is één telefoontje voldoende: Interpolis handelt uw schade snel en zorgvuldig af.
  • Gratis waardebepaling van uw gebouwen en inventaris tot € 2.300.000,-. Uw voordeel? U krijgt een garantie tegen onderverzekering en u betaalt de juiste premie!
  • Maatwerk: u bepaalt zelf wat u wel en niet verzekert.
  • Eén overzichtelijk verzekeringbewijs voor al uw schadeverzekeringen.

Verzekeringsaanbod

Download hier het specifieke verzekeringsaanbod voor bedrijventerrein Gouwe Park.

Meer informatie gewenst?

Neem contact op met Remco Allersma van de Rabobank Hollandse IJssel, bereikbaar via (088) 727 10 10 of per e-mail: verzekeren.kring.zh@rabobank.nl

© 2021 Auteursrecht - VvE Gouwe Park | Design door Studio Carpe Diem