ELEKTRONISCHE SCHUIFPOORT

Elektronische schuifpoort

Gouwe Park is beveiligd door een elektronische schuifpoort bij de hoofdentree van het bedrijventerrein. De schuifpoort bij de voormalige hoofdentree aan de Noord Ringdijk is gesloten en blijft alleen toegankelijk voor hulpdiensten.

De schuifpoort is gesloten op:
maandag t/m vrijdag tussen 22.00 uur en 05.00 uur
zaterdag en zondag vanaf 18.00 uur

Op deze tijdstippen is het bedrijventerrein voor het inkomende en uitgaande verkeer bereikbaar via een toegangscontrolesysteem. Dit controlesysteem werkt op basis van geregistreerde gsm-bediening. Registratie: Alleen personen met een geregistreerd gsm-nummer hebben toegang. Standaard wordt aan het begin van iedere maand het registratiesysteem up-to-date gebracht, hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Registreer vóór de 25e van de maand uw telefoonnummer via het registratieformulier. Na inschrijving ontvangt u de instructie van het toegangscontrolesysteem.

Let op:

  • zet uw nummerherkenning aan
  • rijd door tot aan de schuifpoort in verband met de aanwezigheidslus in wegdek
  • Informeer ook uw huurders, aannemers en leveranciers!

Spoedregistratie:
Telefoonnummers kunnen met spoed worden geregistreerd. Hiervoor wordt een spoedtoeslag berekend van € 65,00 exclusief BTW.

Toegang zonder registratie:
Ondernemers, eigenaren, leveranciers, etc. die niet geautoriseerd zijn, kunnen voor toegang tot het terrein buiten openingstijden contact opnemen met de Bodegraafse Bewakingsdienst via telefoonnr. 0172-615757. Op de schuifpoort is hiervoor een vermelding geplaatst.
De BBD zal ter plaatse de noodzaak tot toegang verifiëren en vervolgens de aanvrager naar het pand begeleiden en toezien op correcte toegang tot het pand. Let op: De kosten zijn voor rekening van de aanvrager. De BBD verstuurt voor deze dienstverlening de factuur rechtstreeks aan de ondernemers. Vergeet niet om uw huurders, medewerkers en leveranciers hierover te informeren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de parkmanager, bereikbaar via 0182-622744.

Meerijders voorkomen!
Regelmatig worden “meelifters” bij de schuifpoort gesignaleerd. Dringend verzoek aan alle geregistreerde bezoekers om na aankomst en vertrek achter/voor de schuifpoort te wachten tot de poort weer is gesloten. Hierdoor kan “meeliften” worden voorkomen.

© 2021 Auteursrecht - VvE Gouwe Park | Design door Studio Carpe Diem