ELEKTRONISCHE SCHUIFPOORT

Elektronische schuifpoort

Gouwe Park is beveiligd door een elektronische schuifpoort bij de hoofdentree van het bedrijventerrein. De schuifpoort bij de voormalige hoofdentree aan de Noord Ringdijk is gesloten en blijft alleen toegankelijk voor hulpdiensten.

De schuifpoort is gesloten op:
maandag t/m vrijdag tussen 21.00 uur en 05.00 uur
zaterdag vanaf 18.00 uur
zon- en feestdagen de gehele dag

Op deze tijdstippen is het bedrijventerrein voor het inkomende en uitgaande verkeer bereikbaar via een toegangscontrolesysteem. Dit controlesysteem werkt op basis van geregistreerde gsm-bediening. Registratie: Alleen personen met een geregistreerd gsm-nummer hebben toegang. Standaard wordt aan het begin van iedere maand het registratiesysteem up-to-date gebracht, hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Registreer vóór de 25e van de maand uw telefoonnummer via het registratieformulier. Na inschrijving ontvangt u de instructie van het toegangscontrolesysteem.

Let op:

  • zet uw nummerherkenning aan
  • rijd door tot aan de schuifpoort in verband met de aanwezigheidslus in wegdek
  • Informeer ook uw huurders, aannemers en leveranciers!

Spoedregistratie:
Telefoonnummers kunnen met spoed worden geregistreerd. Hiervoor wordt een spoedtoeslag berekend van € 65,00 exclusief BTW.

Toegang zonder registratie:
Ondernemers, eigenaren, leveranciers, etc. die niet geautoriseerd zijn, kunnen voor toegang tot het terrein buiten openingstijden (21.00-05.00 uur) en op zon- en feestdagen contact opnemen met de Bodegraafse Bewakingsdienst via telefoonnr. 0172-615757. Op de schuifpoort is hiervoor een vermelding geplaatst.
De BBD zal ter plaatse de noodzaak tot toegang verifiëren en vervolgens de aanvrager naar het pand begeleiden en toezien op correcte toegang tot het pand. Let op: De kosten zijn voor rekening van de aanvrager. De BBD verstuurt voor deze dienstverlening de factuur rechtstreeks aan de ondernemers. Vergeet niet om uw huurders, medewerkers en leveranciers hierover te informeren.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de parkmanager, bereikbaar via 0182-622744.

Meerijders voorkomen!
Regelmatig worden “meelifters” bij de schuifpoort gesignaleerd. Dringend verzoek aan alle geregistreerde bezoekers om na aankomst en vertrek achter/voor de schuifpoort te wachten tot de poort weer is gesloten. Hierdoor kan “meeliften” worden voorkomen.

Daarnaast is het ook mogelijk om kentekens van meerijders te noteren en deze door te geven aan de wijkagent Erwin van Lingen via erwin.van.lingen@politie.nl. De politie onderneemt vervolgens actie!

Nationale feestdagen
De schuifpoort is gesloten tijdens nationale feestdagen. Op verzoek van ondernemers op Gouwe Park kan de schuifpoort worden opengesteld. Indien uw bedrijf tijdens nationale feestdagen is geopend, kunt u deze data doorgeven vóór 15 januari via e-mail info@vvegouwepark.nl

Indien u na 15 januari een verzoek tot openstelling van de schuifpoort doorgeeft, worden kosten (€ 65,- ex BTW) in rekening gebracht.

Nationale feestdagen
Nieuwjaarsdag gesloten
1e Paasdag gesloten
2e Paasdag geopend
Koningsdag geopend
Hemelvaartsdag geopend
1e Pinksterdag gesloten
2e Pinsterdag geopend
1e Kerstdag gesloten
2e Kerstdag gesloten

© 2021 Auteursrecht - VvE Gouwe Park | Design door Studio Carpe Diem