KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Nederlandse bedrijfsleven lijdt jaarlijks veel schade door criminaliteit. Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor bedrijventerreinen is een gestructureerde manier van lokale samenwerking om de veiligheid te vergroten. Sinds 2008 beschikt Gouwe Park over het KVO-certificaat.

Keurmerk Veilig Ondernemen partners zijn:

Het KVO plan van aanpak met maatregelen wordt iedere drie jaar aangepast en door KIWA gecontroleerd of het voldoet aan de eisen van het keurmerk.

Jaarlijks wordt een schouw over het bedrijventerrein georganiseerd. Tijdens deze schouw worden door de KVO-werkgroep verbeterpunten in het kader van een schoon-heel-veilig en bereikbaar bedrijventerrein geïnventariseerd. Hebt u aandachtspunten gesignaleerd of wilt u deelnemen aan de schouw? Meld u aan via de parkmanager.

Met het keurmerk komen ondernemers op Gouwe Park in aanmerking voor korting op verzekeringen. Het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen kunt u hier downloaden en aan uw verzekeringsmaatschappij overhandigen.

Wijkagent

Martijn Mulders is de wijkagent voor Gouwe Park . Hij is bereikbaar via telefoon, WhatsApp en email. Zijn telefoonnummer is  06-23565868 en emailadres is martijn.mulders@politie.nl.

Whatsapp Alert groep Gouwe Park

Voor de ondernemers op Gouwe Park is een WhatsApp Alert groep aangemaakt. Deze WhatsApp groep is bedoeld om elkaar door middel van tekstberichten en foto’s snel te informeren over verdachte situaties en calamiteiten.

U kunt zich voor de WhatsApp groep aanmelden door uw contactgegevens (via deel contact in WhatsApp) te versturen aan de beheerder van de WhatsApp groep Ruben Hartkoren van Autotaalglas, bereikbaar via telefoonnummer 06-11421391.

Deze WhatsApp groep is niet bedoeld voor reclame-uitingen etc. Gebruik deze WhatsApp groep dus alleen waar het voor bedoeld is!

Let op: Meldingen en calamiteiten dienen te allen tijde doorgegeven te worden via het alarmnummer 112.

© 2021 Auteursrecht - VvE Gouwe Park | Design door Studio Carpe Diem