MOBILITEITSONDERZOEK

Mobiliteitsonderzoek: verbeteren bereikbaarheid Gouwe Park

De Vereniging van Eigenaren Gouwe Park, de gemeente Zuidplas, de provincie Zuid-Holland werken samen om de bereikbaarheid van Gouwe Park o.a. per openbaar vervoer en fiets te verbeteren.

In actie: meer fietsers en beter openbaar vervoer naar Gouwe Park

In 2012 is onderzoek gedaan naar verbeteringen voor de bereikbaarheid van Gouwe Park. Hieruit blijkt dat meer gebruik van openbaar vervoer en fietsen mogelijk is. Veel werkgevers willen hiermee aan de slag, omdat zij bijvoorbeeld parkeerproblemen hebben, hun mobiliteitsbeleid willen verduurzamen of meer mogelijkheden willen bieden aan hun medewerkers.

Inmiddels zijn er verregaande plannen voor een shuttledienst tussen station Gouda en het bedrijvenpark. Dit zal in eerste instantie worden aangeboden aan een selectieve groep bedrijven. Heeft u interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met de mobiliteitsregisseur.

Tot eind 2014 is een mobiliteitsregisseur beschikbaar om werkgevers te helpen in het verbeteren, verduurzamen of moderniseren van het mobiliteitsbeleid voor medewerkers. Daarnaast start de mobiliteitsregisseur projecten tussen werkgevers en overheden, zoals het shuttlevervoer.

Wilt u aan de slag met de mobiliteit van uw medewerkers? Neemt u dan gerust contact op. De mobiliteitsregisseur ondersteunt u met het verkrijgen van inzicht in uw huidige situatie, het opstellen van een actieplan en bovenal met het overgaan tot actie.

Mobiliteitsregisseur
Tim de Bruin
06-46744529
tim.debruin@enmorgen.nl

© 2021 Auteursrecht - VvE Gouwe Park | Design door Studio Carpe Diem