Uitnodiging ODMH energiebesparing bij bedrijven maandag 15 mei 11.45-13.30 uur

De ODMH (Team energiebesparing) nodigt jullie uit om op maandag 15 mei tussen 11:45 en 13:30 op het parkeerterrein van 12Go-Biking (Grote Esch 1005, Moordrecht) een patatje te nuttigen.

Het energieteam van de ODMH wil in gesprek met jullie over het onderwerp ‘energiebesparing bij bedrijven’ onder het genot van een patatje, een snack en een drankje. Tijdens het gesprek worden vragen van de ondernemer beantwoord. Ook wordt energieadvies gegeven over onder andere energiebesparing, subsidieregelingen, label C plicht voor kantoren, mobiliteit en de komende wijzigingen van de informatieplicht.

Daarnaast mogen de bedrijven ook buiten het onderwerp ‘energie’ tips en tops geven over het gehele industrieterrein (bijv. verkeersveiligheid, bereikbaarheid, samenwerking, etc.).

Door de veranderende energiewetgeving en hoge energieprijzen kan het voor bedrijven ingewikkeld zijn om keuzes te maken met betrekking tot het onderwerp energie. Dit geldt zeker voor bedrijven met een jaarlijks energieverbruik van ten minste 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m3 aardgas(equivalent). Voor deze bedrijven gelden wettelijke verplichtingen.

Wilt u langskomen onder het genot van een hapje en een drankje, stuur dan een mail naar energie@odmh.nl, zodat jullie 3 vouchers ontvangen. Wees er op tijd bij, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Tot maandag!